€74 ανά διανυκτέρευση
€74 ανά διανυκτέρευση
Al Giardino Bed and Breakfast, Venice, Italy

Al Giardino Bed and Breakfast

Venice (Venezia), Italy - Via Altinia 119/ B
2.6   

3 Συνολικές αναθεωρήσεις

 • Κατάλληλη τοποθεσία
 • Πολύ ασφαλής
Γράψτε μια κριτική

Η πιο πρόσφατη κριτική

amazing ... this place is fantastic.!!! the location is a little further but i honestly loved that too. its in a little town that makes u feel like yr in italy . the bus is right in front and everything is easy to get to. no problems at all. the owner is the friendliest ...

Περιγραφή - Bed and Breakfast

Η Bed and Breakfast "Al Giardino" βρίσκεται κοντά στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας.
Όλα τα δωμάτια του Bed and Breakfast μας έχουν ιδιωτικό μπάνιο, νέα ομάδα σεντόνια, τηλεόραση, κλιματισμό, πρωινό, πάρκινγκ, ανεξάρτητη είσοδο, καθημερινή καθαριότητα.
Είναι εύκολο να φτάσετε εκεί από τον αυτοκινητόδρομο, Βενετία - S. Lucia και Βενετία - Mestre σιδηροδρομικούς σταθμούς, Βενετία - Διεθνές Αεροδρόμιο Marco Polo και Βενετία - Τρεβίζο αεροδρόμιο

Η Bed and Breakfast "Al Giardino" είναι μια μεγάλη αφετηρία για να. επισκεφθείτε το Ιστορικό Κέντρο της Βενετίας, τα μικρά νησιά της λιμνοθάλασσας και, επίσης, Cavallino και Jesolo παραλίες, Eraclea παραλία και το Παλλάντιο βίλες της Ριβιέρα της Brenta

. Από τη Βενετία Bed and Breakfast μας με τα δημόσια λεωφορεία μπορείτε εύκολα να φτάσετε τις περιοχές της Μητροπολιτική Περιοχή της Βενετίας.
Φιλική φιλοξενία μας σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε το πρωινό μαζί μας και στη συνέχεια να οργανώσετε τη διαμονή σας όπως σας αρέσει.
Προσφέρουμε μια χαλαρωτική και ήσυχη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με ένα θερμό καλωσόρισμα

. Είμαστε στη διάθεση σας για όλες τις τουριστικές, γαστρονομική και οινολογική πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε, ενώ επισκέπτονται Βενετίας.
Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει τα δωμάτια καθαρίζονται και λειτουργική.
Και τελευταίο λεωφορείο δεν τουλάχιστον, στο κρεβάτι και πρωινό Βενετία Al Giardino προσφέρουμε μια υπηρεσία με μια ενδιαφέρουσα σχέση ποιότητας τιμής: αν και θα βρείτε τις τιμές μας είναι πολύ λογικές, να είστε σίγουροι ότι το δικό μας επίπεδο της ποιότητας δεν τίθεται σε κίνδυνο!

 • Al Giardino Bed and Breakfast, Venice, Italy, Italy ξενοδοχεία και ξενώνες
 • Al Giardino Bed and Breakfast, Venice, Italy, Ξενοδοχεία επιλογής σε Venice
Το διάστημα
 • Τύπος ιδιοκτησίας: Bed and Breakfast
 • Bed and breakfast δωμάτια / μονάδες: 3
 • Ανακαινισμένο: 2000
 • Δημόσια ταξινόμηση: 3
Bed and breakfast καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: €74

Από Βενετία-Ιστορικό Κέντρο, Βενετία - Santa Lucia Σιδηροδρομικός Σταθμός, το λιμάνι της Βενετίας (Βενετία τερματικού σταθμού επιβατών)
Από τη Βενετία - Ιστορικό Κέντρο, Βενετία - Santa Lucia Σιδηροδρομικός Σταθμός, το λιμάνι (Βενετία τερματικού σταθμού επιβατών), πηγαίνετε στο Piazzale Roma, όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στην 3η στάση Via Altinia στη Βενετία - Favaro διαμέρισμα: μας Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (η διαδρομή διαρκεί approx.15 λεπτά).
Από τη Βενετία - το σιδηροδρομικό σταθμό Mestre
Από τη Βενετία - σιδηροδρομικό σταθμό Mestre μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο n. 15 και κατεβείτε στην πλατεία Piazza Pastrello στη Βενετία - Favaro συνοικία, στη συνέχεια, αλλάξτε το λεωφορείο και να n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στη 2η στάση της Via Altinia: μας Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (η διαδρομή διαρκεί περίπου. 20 λεπτά).
Από Οδών και Αυτοκινητοδρόμων
Από την Tangenziale (μη διοδίων του αυτοκινητοδρόμου) και Αυτοκινητόδρομος λάβει Mestre εξόδου "Terraglio" και στη συνέχεια ακολουθήστε κατεύθυνση Venezia. Στρίψτε αριστερά στα 2α φανάρια (Βενετία - Favaro κατεύθυνση) και όταν φτάσετε στην Piazza Pastrello, στρίψτε αριστερά στην Via Altinia. Θα βρείτε bed and breakfast μας μετά από 500 μέτρα ακριβώς μπροστά από μια αντλία βενζίνης (το ταξίδι διαρκεί περίπου. 10 λεπτά).
Από Βενετία-Διεθνές Αεροδρόμιο Marco Polo
Από τη Βενετία - Διεθνές Αεροδρόμιο Marco Polo, πάρτε το λεωφορείο δεν. 15, κατεβείτε στην πλατεία Piazza Pastrello στη Βενετία - Favaro συνοικία, στη συνέχεια, αλλάξτε τη λήψη λεωφορείο n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στη 2η στάση της Via Altinia: μας Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (το ταξίδι τελευταία περίπου. 10 λεπτά).
Από Βενετία-Treviso Airport
Από τη Βενετία - Τρεβίζο Airport shuttle λάβει "Υπηρεσία ATVO Eurobus" κατεύθυνση Βενετία. Όταν φτάσετε στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας (Piazzale Roma) πάρτε το λεωφορείο n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στην 3η στάση Via Altinia σε Favaro διαμέρισμα: το Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (η διαδρομή διαρκεί περίπου. 15 λεπτά).
 • Έλεγχος μετά: 12:00am
 • Ελέγξτε ξανά: 10:30am

Bed and breakfast ανεσεις

Συνδέσεις
Μπορείτε να φτάσετε στη Βενετία ή το κέντρο του Mestre με τη δημόσια υπηρεσία λεωφορείων. Η στάση του λεωφορείου είναι λίγα μέτρα από την παραδοχή μας. Η στάση του λεωφορείου, ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι και το πρωινό μας είναι επίσης καλά συνδεδεμένο με Βενετία - Santa Lucia και Βενετία - Mestre σιδηροδρομικούς σταθμούς, σε Βενετία - Διεθνές Αεροδρόμιο Marco Polo και Βενετία - Τρεβίζο αεροδρόμιο.
Εάν επιθυμείτε να φτάσετε με αυτοκίνητο, μπορείτε να φτάσετε στο Mestre Tangenziale (μη διοδίων του αυτοκινητοδρόμου) και τον αυτοκινητόδρομο Α4 μέσα σε λίγα λεπτά.

Περιλαμβάνεται πρωινό Κήποι πολύγλωσσο προσωπικό Απαγορεύεται το κάπνισμα Δεν απαγόρευση της κυκλοφορίας στάθμευσης (δωρεάν)

Παροχές δωματίων

Δωμάτια
Bed and breakfast μας έχει ανακαινιστεί πρόσφατα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση και είναι πλήρως επιπλωμένα. Οι νωπογραφίες στην οροφή και τα έπιπλα είναι μπλε. Όλα τα δωμάτια βλέπουν νότια και απολαμβάνουν το φως του ήλιου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας

. Πρωινό
Προσφέρουμε ένα ιταλικό πρωινό:! Καφέ, καπουτσίνο, γάλα, κρέμα, τσάι, χυμούς, γιαούρτι, μπισκότα, δημητριακά, κρουασάν, κέικ, ψωμί, μαρμελάδες και "nutella"

Χώρος στάθμευσης
Μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο ιδιωτικό parking μας στον κήπο. Ο χώρος στάθμευσης είναι αρκετά ευρύ ώστε να ληφθεί μέριμνα για μεγάλα αυτοκίνητα. Εμείς δεν χρεώνουν επιπλέον για πάρκινγκ

. Ζωή στο κρεβάτι και πρωινό μας
Μπορείτε να ελέγξετε το συνήθως μετά από 12 μμ, αλλά αν θέλετε μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας και να συλλέγουν τα κλειδιά σας, ακόμη και αν φτάσετε 8:00 πμ-12. 00μμ. Μπορούμε να οργανώσουμε διαφορετικά προγράμματα άφιξη σύμφωνα με τα αιτήματα της κράτησης σας. Σας παρέχουμε επίσης με το πάρκινγκ και το κρεβάτι και τα πλήκτρα είσοδο πρωινό μαζί με τα κλειδιά του δωματίου σας, έτσι ώστε να μπορεί να είναι εντελώς αυτόνομη και ανεξάρτητη κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

A / C κλίμα έλεγχος Ensuite Καθημερινή καθαριότητα για μη καπνιστές Μπάνιο Ψυγείο Τηλεόραση Τηλεόραση (καλωδιακή / δορυφορική) Καλλωπισμού δωρεάν


Γειτονιά

Πού είναι το Bed and Breakfast "Al Giardino" που βρίσκεται;
Βενετία Πόλη χωρίζεται σε τρεις διαφορετικούς τομείς: το Ιστορικό Κέντρο, τα μικρά νησιά της λιμνοθάλασσας και περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Bed and Breakfast μας "Al Giardino" βρίσκεται σε μια από τις περιοχές της ηπειρωτικής χώρας (Βενετία Favaro)? Είναι πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας και στο κέντρο της πόλης Mestre. Μπορείτε να απολαύσετε την περιοχή της παλιάς πόλης αποφεύγοντας το υψηλό κόστος και περιττές δυσκολίες. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστορικό κέντρο της Βενετίας με το αυτοκίνητο, μπορείτε να το επισκεφτείτε μόνο με τα πόδια ή με την τοπική υπηρεσία μεταφοράς νερού.

Σημεία ενδιαφέροντος
 • Βενετία
 • Τρεβίζο
 • Πάντοβα
 • Chioggia
 • Jesolo
 • Eraclea
 • Mestre

Φαγητό και ποτό
Τρώγοντας έξω
Alla Pesa
Ψάρια
Da Piero
Πίτσα

Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

€74 ανά διανυκτέρευση

Μια επιπλέον κατάθεση μπορεί να ζητηθεί πριν από την άφιξη. Αν ναι, θα επικοινωνήσετε απευθείας μαζί σας αφού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

Πιστωτικές κάρτες αποδεκτές σε τοποθεσία: VisaMasterCard

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι πληρωμές κράτησης δεν επιστρέφονται.

Στα Bed and Breakfast, που συχνά αναφέρεται ως Β & Β, είναι ένα κατάλυμα που λειτουργούν συνήθως από έναν μεγάλο ενιαίο οικογενειακής κατοικίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να φιλοξενηθούν τη νύχτα σε ιδιωτικά υπνοδωμάτια και όπου σερβίρεται το πρωινό το πρωί.
Ο ιταλικός νόμος Τουρισμός και πολλά άλλα περιφερειακοί νόμοι ρυθμίζουν τις δραστηριότητες αυτές? Στην περίπτωσή μας η ειδική νομοθεσία της περιφέρειας Veneto. Η Bed and Breakfast "Al Giardino", με συνέπεια με την επιβολή κανόνων, προσφέρει διαμονή για το βράδυ και το πρωινό σερβίρεται το πρωί. Για να χρησιμοποιήσετε μια τέτοια υπηρεσία στην Ιταλία, με τη σύμφωνη γνώμη του ιταλικού αστικού νόμοι, οι κανονισμοί της IAH (Διεθνής Ένωση Hotel) και της FIAVET (Διεθνής Ομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων), η κράτηση θεωρείται έγκυρη με την προκαταβολή ενός καταθέσεων (caparra confirmatoria). Η πληρωμή της προκαταβολής (caparra confirmatoria) μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
με την καταβολή του ποσού από την πρώτη νύχτα πληρωτέα με πιστωτική κάρτα?
με την καταβολή του 50% του συνολικού ποσού με ταχυδρομική επιταγή.
Πολιτική ακύρωσης
Στο πλαίσιο του ιταλικού αστικού νόμοι, οι κανονισμοί της IAH (International Hotel Association) και του FIAVET (Διεθνής Ομοσπονδία Τουρισμού), οι ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές χωρίς χρέωση όταν ανακοινώνονται μέσω email ή fax στο B & B "Al Giardino" τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξής σας κατά τη χαμηλή περίοδο και 30 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης κατά την υψηλή περίοδο. Αν κάποιος δεν συμμορφωθεί με αυτούς τους κανονισμούς το συνολικό ποσό της διαμονής θα χρεωθεί.

Τοποθεσία - Bed and Breakfast

Via Altinia 119/ B
Venice (Venezia)
Venezia, Provincia di Venezia
Veneto (Regione del Veneto)
Italy  30173

Γεωγραφικό πλάτος: 45.50959, Γεωγραφικό μήκος: 12.28226

Πώς να πάτε εκεί

Από Βενετία-Ιστορικό Κέντρο, Βενετία - Santa Lucia Σιδηροδρομικός Σταθμός, το λιμάνι της Βενετίας (Βενετία τερματικού σταθμού επιβατών)
Από τη Βενετία - Ιστορικό Κέντρο, Βενετία - Santa Lucia Σιδηροδρομικός Σταθμός, το λιμάνι (Βενετία τερματικού σταθμού επιβατών), πηγαίνετε στο Piazzale Roma, όπου μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στην 3η στάση Via Altinia στη Βενετία - Favaro διαμέρισμα: μας Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (η διαδρομή διαρκεί approx. 15 λεπτά).
Από τη Βενετία - το σιδηροδρομικό σταθμό Mestre
Από τη Βενετία - σιδηροδρομικό σταθμό Mestre μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο n. 15 και κατεβείτε στην πλατεία Piazza Pastrello στη Βενετία - Favaro συνοικία, στη συνέχεια, αλλάξτε το λεωφορείο και να n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στη 2η στάση της Via Altinia: μας Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (η διαδρομή διαρκεί περίπου. 20 λεπτά).
Από Οδών και Αυτοκινητοδρόμων
Από την Tangenziale (μη διοδίων του αυτοκινητοδρόμου) και Αυτοκινητόδρομος λάβει Mestre εξόδου "Terraglio" και στη συνέχεια ακολουθήστε κατεύθυνση Venezia. Στρίψτε αριστερά στα 2α φανάρια (Βενετία - Favaro κατεύθυνση) και όταν φτάσετε στην Piazza Pastrello, στρίψτε αριστερά στην Via Altinia. Θα βρείτε bed and breakfast μας μετά από 500 μέτρα ακριβώς μπροστά από μια αντλία βενζίνης (το ταξίδι διαρκεί περίπου. 10 λεπτά).
Από Βενετία-Διεθνές Αεροδρόμιο Marco Polo
Από τη Βενετία - Διεθνές Αεροδρόμιο Marco Polo, πάρτε το λεωφορείο δεν. 15, κατεβείτε στην πλατεία Piazza Pastrello στη Βενετία - Favaro συνοικία, στη συνέχεια, αλλάξτε τη λήψη λεωφορείο n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στη 2η στάση της Via Altinia: μας Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (το ταξίδι τελευταία περίπου. 10 λεπτά).
Από Βενετία-Treviso Airport
Από τη Βενετία - Τρεβίζο Airport shuttle λάβει "Υπηρεσία ATVO Eurobus" κατεύθυνση Βενετία. Όταν φτάσετε στο ιστορικό κέντρο της Βενετίας (Piazzale Roma) πάρτε το λεωφορείο n. 19, 84 ή 4 και κατεβείτε στην 3η στάση Via Altinia σε Favaro διαμέρισμα: το Bed and Breakfast Al Giardino είναι ακριβώς μπροστά από τη στάση του λεωφορείου (η διαδρομή διαρκεί περίπου. 15 λεπτά).

Οι δημόσιες συγκοινωνίες στη Βενετία
Το ενετικό δημόσιο σύστημα μεταφοράς ανήκει σε μια εταιρεία με την επωνυμία ACTV που διοικούν τα λεωφορεία στην ηπειρωτική χώρα και vaporetti (θαλάσσια λεωφορεία), στη Βενετία νησί. Άλλες από έναν τρόπο εισιτήρια μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια φορά ισχύει τόσο για τα λεωφορεία στη γη και στα vaporetti όσον αφορά τα νησιά της λιμνοθάλασσας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ώρα 24 και κατά 72 εισιτήριο ώρα αντίστοιχα σε Ευρώ 10, 50 και Euro 22, 00. Ο χρόνος θα αρχίσει από τη στιγμή της πρώτης σφραγίδας μέσα στο λεωφορείο και όχι από τη στιγμή της αγοράς. Τα εισιτήρια αυτά περιλαμβάνουν στην τιμή τη μεταφορά ενός μικρού χειραποσκευές. Μπορεί να θέλετε να εξετάσει επίσης το εισιτήριο VeniceCard που έχει διάρκεια 24, 72 ώρες ή σε μία εβδομάδα με τη μεταφορά της γης και του νερού, εισόδους σε μουσεία του πολίτη και των τοπικών καζίνο και χρήση του δημόσιου τουαλέτες.

Κοντινότερο αεροδρόμιο: Βενετία Διεθνές Αεροδρόμιο Marco Polo, Km. 10